pondelok 22. októbra 2012

Prestrihnite stuhu, začíname!

Vitajte ne stránke (uprednostňujem pred pojmom "blog"), ktorá bude fungovať ako vaša inšpirácia, ale hlavne ako váš dodávateľ sladkých radostí. 

O čom bude stránka Cake4Joy?
Ako už ste mali možnosť prečítať si vyššie, môžete tu nájsť inšpirácie, ale hlavne vám môžeme poslúžiť ak budete chcieť nejakú tú sladkú bodku. Špecializujeme (ak sa to tak dá nazvať) hlavne na cupcake´s a muffiny.

Kto sme?
Sme matka s dcérou, ktoré rady pečú a do každého receptu pridávajú niečo svoje. Dcéra- Ema (práve teraz som to ja) pri pečení väčšinou asistuje ako fotograf a bude sem pridávať články. Mamina- Mária je hlavný pekár. Žiaľ, aby ste sa nepomýlili, sme síce zo Slovenska, ale žijeme v Prahe. Takže objednávky prijímame len po Prahe a blízkom okolí.

Prečo práve cupcake´s?
Tieto milené koláčiky sú nie len dobré, ale aj dobre vyzerajú a tak si ich obľúbili rôzne po svete. A my sme nezostali pozadu a tiež sme sa zapojili. Ako to celé vzniklo? Začalo to na narodeniny, kedy som zháňala cupcake, pretože pre dve osoby sa torta neoplatí. Nuž, hľadala som a hľadala, ale nikde ich nemali a keď už, tak veľmi ďaleko. A tak vznikol nápad vytvárania vlastných cupcake´s.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára